Mira


Mitä? Minä? Olen tällänen 1994-vuonna syntynyt n.171cm nainen joka käy ylikierroksilla elämäntilanteensa kanssa. Käyn siis tällä hetkellä koulussa, teen töitä ja yritän aina mahdollisuuden tullen rynnätä tallille. Prioriteettinä onkin ykkösenä Juju, jonka hyvinvoinnin vuoksi tekisin mitä vain. Luonteeltani olen suhteellisen eloisa, ilmeikäs ja hyväsydäminen ihminen. Yritän aina toimia kaikin tavoin mukavasti, enkä ilkeile syyttä - mutta sanon silti asiat suoraan, niinkuin ne ovat.


Tykkään tavata uusia ihmisiä, vaikka aluksi vaikutankin hieman hiljaiselta ja ujolta. Heti kunhan pääsen juttuun, alan kuitenkin pälpättämään tauotta - niin kauan kunhan juttua vaan riittää. Työskentelen opintojen ajan pikaruokaravintolassa ja opiskelen sähköasentajaksi. 

Kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä löytyy vaihdellen - nimittäin asian kiinnostaessa käytän kaiken ajan ja hermoni kunnolla, mutta tylsät asiat saattaa mennä suht huitasemalla.. :D 

Hevosten parissa olen ollut neljävuotiaasta. Olen ollut leiriavustajana hevosleirillä muutaman kerran, hoitanut ja ylläpitänyt hevosia - ja siitä tullaankin Jujuun, joka on ensimmäinen oma hevonen ja ikuisuusprojekti. Olen monisen vuotta hevosten kanssa käyttänyt ns. "natural horsemanship"-tyyliä, eli mahdollisimman pienillä avuilla toimitaan. Kuolaimia en myöskään vuosiin ole suostunut käyttämään, sillä olen omin silmin todennut allani olevan hevosen olevan ilman kuolaimia rennompi ja toimivampi.


Arjen keskellä tykkään myös viettää aikaa kavereiden ja läheisten ihmisten kanssa. Juhlia ei kummemmin ehdi, mutta siitäkin tykkään. Innostun usein uusista projekteista ja tykkään pitää mieleni kiireisenä. Välillä kuitenkin on ihana olla hiljaisuudessa ja miettiä kaikenlaisia asioita ja ajatuksia. Osaan olla vakavakin - ja välillä olen turhankin vakava - mutta useimmiten minusta näkee aikamoisen annoksen huumoria ja pilailua. Sarkasmiakin tästä suusta tulee välillä ulos enemmän kuin tarpeeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti